24 Temmuz 2013 Çarşamba

İsim Kolye ve Yüzük Modası

Çok eski zamanlarda insanların isimlerimizi bilmesini istemezdik. Sorulan soru karşısında da hep kuşkulu davranırdık, ismimizi neden merak ettiğine anlam veremezdik. Ama artık devir değişti isim kolye, isim yüzük furyası aldı başını gidiyor. Artık insanlar özgürce isim kolye takıp sokaklara çıkabiliyor. Sevgilisinin ismini, kendi ismini, çocuğunun, annesinin, babasının ve kedisinin ismini yazdırıp sokaklarda dolaşabiliyor. Bir anneye alınacak en güzel hediyelerin başında isim kolye geliyor, çok çeşitli olanları var isim kolye modellerinde. Ailenizin isimlerinin tamamının olduğu üçlü dörtlü isim kolye modellerini seçebiliyorsunuz. Eğer kalabalık bir aileniz varsa isim yüzük modelleri sayesinde yüzüklere de sevdiğiniz insanların isimlerini yazdırabilirsiniz.

Evlendiğinizde de isim yüzük yakabilirsiniz, tektaş gibi yüzükleri bir tarafa bırakıp daha yaratıcı takılar takmanızın da vakti geldi, bunda bir sakınca da yok. Düğün gününüzde size takılan sette kendi adınıza özel yazılmış bir isim kolye ve isim yüzük olması eşiniz tarafından yapılmış hoş bir jest olabilir.

Gelenekselliği bazen bir kenara bırakmak gerekebilir. Monoton bir hayatı geride bırakmanıza da ön ayak olur bu durum. İsminize özel hazırlanan bir isim kolye bazen uğurunuz olur ve boynunuzdan asla çıkarmayacağınız, sizden bir parça gibi kullanacağınız bir aksesuara dönüşür.

“Sevgilime ne alsam?” diye düşünen beylere duyurulur, sizin ve sevdiğinizin adının yazılı olduğu bir isim yüzük ya da bir isim kolye sevdiğiniz insan tarafından iyi tepkiler almanızı sağlayacaktır. Eğer sevdiğiniz biri var ve nasıl açılacağınızı kara kara düşünüyorsanız, ona söylemek istediğiniz sözleri bir isim kolye ile aktarın ve sonrasında kendi adına ait olan isim yüzük ile ilişkinizi taçlandırın.

İsim kolye modellerinizden birinin boyutlarını biraz daha büyük yaptırıp evinizin duvarlarında hoş ve yaratıcı bir tasarım yapabilirsiniz. Eminiz arkadaş çevreniz tarafından beğenilecek ve bir akımın başlangıcının öncülerinden olacaksınız. Hoş tablolara konulmuş fotoğraflar altına isim kolye döşemek bir yaratıcılık örneği olarak adlandırılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder